Oxydrolone (Oxymetholone) 1 pak (50 tabs (50mg/tab)) Alpha-Pharma Healthcare

ƒ65.80

Koop Oxymetholone 1 pak (50 tabbladen (50 mg/tabblad)) voor de goedkoopste prijs in Nederland met snelle levering! Steroïde pillen te koop met creditcard en PayPal-betalingen!

Compare
Artikelnummer: 3769772 Categorie: Tag: Brand: Alpha-Pharma Gezondheidszorg

U kunt Oxydrolone (Oxymetholone) kopen bij bijna elke steroïde winkel. Maar je moet voorzichtig zijn. Vanwege de uitzonderlijke populariteit van Oxydrolone (Oxymetholone), vooral onder beginners, en de lage prijs, is het Alpha-Pharma Healthcare Oxymetholone dat het vaakst wordt nagemaakt. Daarom is er een hoog risico om een nep te kopen. U kunt de originele Oxydrolone (Oxymetholone) Alpha-Pharma Healthcare kopen in onze winkel in Nederland

Oxydrolon (Oxymetholone) (Oxymetholone). Deze steroïde is bedoeld voor de rekrutering en vergroting van spiermassa bij atleten die aan harde sporten doen. Oxydrolone (Oxymetholone) wordt geproduceerd door Alpha-Pharma Healthcare, een bekend bedrijf in de sportfarmacologie. Hulpmiddelen voor gewichtstoename helpen atleten om positieve resultaten te behalen bij het laten groeien van spiermassa.

Werkzame stof

Fabrikant

Pakket

Verzending

Betalingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oxydrolone (Oxymetholone) 1 pak (50 tabs (50mg/tab)) Alpha-Pharma Healthcare” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X