Testocyp versterker. (Test Cypionate) 30 ampère (1 ml (250 mg/ml)) Alpha-Pharma Healthcare

ƒ110.40

Koop Testosteron Cypionate 30 ampère (1 ml (250 mg/ml)) voor de goedkoopste prijs in Nederland met snelle levering! Injecteerbare steroïden te koop met creditcard en PayPal-betalingen!

Compare
Artikelnummer: 3769728 Categorie: Tag: Brand: Alpha-Pharma Gezondheidszorg

Testocyp versterker. (Test Cypionate) 30 ampère (1 ml (250 mg/ml)) van Alpha-Pharma Healthcare is een langwerkende steroïde, is een krachtige androgene steroïde, de periode van activiteit in het lichaam is 2-3 weken. Met behulp van deze steroïde bouwen atleten stevige spiermassa op, wat natuurlijk gepaard gaat met de ophoping van water in het lichaam. Op Testocyp versterker. (Test Cypionate), spieren herstellen zeer snel na zware sets.

Testocyp versterker. (Test Cypionate) 30 ampère (1 ml (250 mg/ml)) is populair onder atleten die professioneel betrokken zijn bij sporten die constante fysieke kracht vereisen – triatlon, bodybuilding, powerlifting. In de geneeskunde wordt het gebruikt om bot- en spierweefsel te herstellen en te versterken na een blessure.

Werkzame stof

Fabrikant

Pakket

Verzending

Betalingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Testocyp versterker. (Test Cypionate) 30 ampère (1 ml (250 mg/ml)) Alpha-Pharma Healthcare” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X