(Ten minste houdbaar tot 03/2021) Nandro-Plex 300 1 pak (10 ampère / 1 ml (300 mg/ml)) Magnum Pharmaceuticals

ƒ62.00

Koop Nandrolon Phenylpropionate, Nandrolon Decanoate 1 pak (10 ampère / 1 ml (300 mg/ml)) voor de goedkoopste prijs in Nederland met snelle levering! Injecteerbare steroïden te koop met creditcard en PayPal-betalingen!

Compare

Voor die bodybuilders die hun eigen gezondheid willen behouden, is de beste keuze de milde anabole (ten minste houdbaar tot 03/2021) Nandro-Plex 300, die u in Nederland online kunt kopen op onze website. De introductie van het medicijn zal het niet alleen mogelijk maken om een mooie spiermassa op te bouwen, maar ook om het te behouden na het stoppen van de inname. Daarnaast draagt Nandrolon Phenylpropionate, Nandrolon Decanoate bij aan de vorming van het veneuze netwerk.

(Ten minste houdbaar tot 03/2021) Nandro-Plex 300 (Magnum Pharmaceuticals) is een van de krachtigste anabole steroïden, het belangrijkste actieve ingrediënt is Nandrolone Phenylpropionate, Nandrolone Decanoate, dat door allerlei farmaceutische bedrijven onder verschillende merknamen wordt geproduceerd. Het is een van de best verkochte stoffen in heel Nederland, die in anabole cycli wordt gebruikt om spiermassa te krijgen.

Werkzame stof

Fabrikant

Pakket

Verzending

Betalingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “(Ten minste houdbaar tot 03/2021) Nandro-Plex 300 1 pak (10 ampère / 1 ml (300 mg/ml)) Magnum Pharmaceuticals” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X