Mastebolin injectieflacon. 2 injectieflacons (10 ml (100 mg/ml)) Alpha-Pharma Healthcare

ƒ113.40

Koop Drostanolone propionaat 2 injectieflacons (10 ml (100 mg/ml)) voor de goedkoopste prijs in Nederland met snelle levering! Injecteerbare steroïden te koop met creditcard en PayPal-betalingen!

Compare
Artikelnummer: 3769617 Categorie: Tag: Brand: Alpha-Pharma Gezondheidszorg

Mastebolin-flacon. is, ondanks het feit dat het tot krachtige medicijnen behoort, voor iedereen vrij beschikbaar. Verschillende prijzen zijn te wijten aan verschillende fabrikanten. U kunt het medicijn zowel in een apotheek als via onze internetwinkel kopen. Hier kunt u Drostanolone Propionaat in Nederland kopen, wat een aanzienlijk effect zal hebben op het verwerven van de felbegeerde spiermassa en zal bijdragen aan een toename van kracht.

Mastebolin injectieflacon. (Drostanolone Propionate) wordt gebruikt bij grote sporten, die veel fysieke kracht van de deelnemers vragen (bodybuilding, powerlifting, triatlon). Het belangrijkste effect dat het medicijn op het lichaam heeft bij langdurig gebruik, is een toename van spiermassa en een toename van kracht en uithoudingsvermogen.

Werkzame stof

Fabrikant

Pakket

Verzending

Betalingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mastebolin injectieflacon. 2 injectieflacons (10 ml (100 mg/ml)) Alpha-Pharma Healthcare” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X